fdf-knap
facebook

Bramming FDF

Bramming FDF er en forening der blev oprettet i 1998. På den første mødeaften var der 8 børn i alt, men rygtet spredtes hurtigt ud til byens børn. Så ved hjælp af flyers og børnenes sociale netværk kom der flere og flere børn for hver uge der gik.

Tiden er nu gået, og alle hold er nu godt besat af børn og unge. Området har altid været det samme igennem alle årene. En stor skov med ro og plads til sjov og ballade.

I Bramming FDF er vi opmærksomme på reaktionen fra børnene under samt efter en mødeaften og tilrettelægger programmerne ud fra, hvad vi føler, at børn og unge ser det underholdene i. Vi har mange udenlandsaktiviteter for de ældste som foregår i skolernes ferier engang i mellem. Dette er altid en fantastisk oplevelse for de unge og de går meget op i turene.

Så alt i alt er Bramming FDF en velfungerende kreds, der holder sig opdateret på, hvad der er at tilbyde børn og unge af muligheder indenfor friluftslivet, men også inden for kompetenceudvikling. Til sidstnævnte er forklaringen, at der findes kurser inden for idéudvikling, planlægning samt sociale mål. De unge møder andre unge på samme alder og deler oplevelser med mennesker, de ellers aldrig havde mødt. De unges netværk bliver lige pludselig spredt ud til hele landet frem for kun i det lille område, hvor de bor.

Vi ses i
Bramming FDF

fdf-samarbejde

fdf-faellesskab

Bramming FDF · Haveforeningen Åbrinken, Gabelsvej, 6740 Bramming


Find os på Google